Doneren

Jouw financiële steun maakt het leven van de dak- en thuislozen in Nijmegen en het werk van onze vrijwilligers makkelijker. Hartelijk dank!

Al onze mensen werken geheel onbetaald en dragen vaak zelf ook nog eens bij om de kosten te drukken. Jouw donatie komt dus volledig ten goede aan de levenskwaliteit van dak- en thuislozen in Nijmegen. Je kunt jouw donatie storten op de volgende Triodos-rekening:

NL61TRIO0338643206
t.n.v. Stichting Straatmensen, te Nijmegen

Wij zijn met name geholpen met regelmatige inkomsten; wij ontvangen liever regelmatig een kleinere bijdrage, dan ineens een grotere. Overweeg daarom om een maandelijkse of jaarlijkse overboeking aan te maken. Dat kan ook heel eenvoudig via Geef.nl.

Belangrijk: de vrijwillige bijdrage (standaard 15 procent) gaat NIET naar Straatmensen, maar naar Geef.nl, dus pas dit vooral bij hogere bedragen aan.

ANBI-status

Onze stichting heeft de ANBI-status (dat kun je controleren door op deze pagina van de Belastingdienst te zoeken op Straatmensen). Jouw giften zijn dus aftrekbaar voor inkomsten- en vennootschapsbelasting. Je vindt onze jaarverslagen en andere informatie die voor donateurs relevant zijn op de pagina Financiën.