Help mee

We zoeken altijd nieuwe vrijwilligers; met name om eten te koken of uit te delen, maar ook andere vormen van hulp zijn altijd welkom (denk aan het werven van subsidies en donaties, marketing en promotie, website-onderhoud). Kom een keer kijken hoe het werk op straat eraan toegaat! Stuur een berichtje om een afspraak te maken. Liever financieel steunen? U kunt ons enorm helpen door een financiële donatie te doen of oude kleding of dekens te doneren. Geen van onze vrijwilligers wordt betaald; uw giften komen 100% ten goede aan de dak- en thuislozen van Nijmegen.

Vacature: word straatcoördinator!

Wil jij de handen uit de mouwen steken en de wereld van dak- en thuislozen beter leren kennen? Sluit je dan aan bij ons straatteam als coördinator!

Als coördinator zorg je ervoor dat jouw uitdeelavond gemoedelijk verloopt, en grijp je in wanneer dat nodig is. Jij zorgt ervoor dat jouw team in alle rust brood kan smeren, koffie kan schenken, maaltijden kan uitdelen en een praatje kan maken. Je blijft kalm en houdt het overzicht.

Je staat stevig in je schoenen en stimuleert een ontspannen sfeer, waarin zowel de gasten als vrijwilligers zich veilig voelen. We zoeken bij voorkeur iemand van 25 jaar of ouder.

Van een coördinator vragen we 2 keer per maand 2 uur inzet (om de week van ca. 18:00 tot ca. 20:00). Kortom: je bent maandelijks niet meer dan 4 uur bezig voor Straatmensen, met heel af en toe een informeel/gezellig co-overleg.

Interesse? Neem contact met ons op!