Help mee

We zoeken altijd nieuwe vrijwilligers; met name om eten te koken of uit te delen, maar ook andere vormen van hulp zijn altijd welkom (denk aan het werven van subsidies en donaties, marketing en promotie, website-onderhoud). Kom een keer kijken hoe het werk op straat eraan toegaat! Stuur een berichtje om een afspraak te maken. Liever financieel steunen? U kunt ons enorm helpen door een financiële donatie te doen of oude kleding of dekens te doneren. Geen van onze vrijwilligers wordt betaald; uw giften komen 100% ten goede aan de dak- en thuislozen van Nijmegen.

Vacature: word coördinator!

Wil jij de handen uit de mouwen steken en de wereld van dak- en thuislozen leren kennen? Sluit je aan bij ons team! Altijd gezellig en meer dan eens met een borrel achteraf in de stad (als de coronapandemie voorbij is).

Tijd
2 keer per maand 1,5 à 2 uur (om de week van ca. 18:15 tot ca. 19:45)

Werkzaamheden
Ervoor zorgen dat elke uitdeelavond gemoedelijk verloopt en ingrijpen wanneer dat nodig is. Jij zorgt ervoor dat jouw team in alle rust brood kan smeren, koffie kan schenken, maaltijden kan uitdelen en een praatje kan maken. Je staat stevig in je schoenen en stimuleert een ontspannen sfeer, waarin zowel de gasten als vrijwilligers zich veilig voelen.

Wie
Iemand die stevig in de schoenen staat en die kan relativeren. 25 jaar of ouder.

Interesse? Neem contact met ons op.